Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

All Free Video Joiner 5.1.9


22.2.12 | ,
Το All Free Video Joiner είναι μια δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορείτε να ενώσετε αρχεία βίντεο ιδίου ή διαφορετικού format και να δημιουργήσετε ένα ενιαίο αρχείο.
Ιδανικός joiner για κάθε χρήστη μιας και δεν απαιτεί καμία τεχνική εμπειρία για τον χειρισμό του, ο All Free Video Joiner είναι η καλύτερη επιλογή για τους υποστηρικτές των δωρεάν εφαρμογών.
Στα υπέρ της εφαρμογής συγκαταλέγεται η μη αλλοίωση ποιότητας των αρχείων και λειτουργία της χωρίς νέα συμπίεση των αρχείων γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα γρήγορη και "ελαφριά".
Κατά την εγκατάσταση όπως και σε κάθε δωρεάν εφαρμογή άλλωστε, καλό είναι να ελέγξετε και να αποεπιλέξετε επιλογές που θα εγκαταστήσουν μαζί με το πρόγραμμα toolbars ή άλλο διαφημιστικό λογισμικό.

Συμβατό με: Windows XP/Vista/7.
License:Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 6.43Mb
Homepage: http://www.allfreevideoconverter.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.