Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Hanso Burner 1.9.0.0


10.3.12 | ,

Hanso Burner


Το Hanso Burner είναι μια δωρεάν εφαρμογή εγγραφής CD / DVD η οποία αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την κατασκευή αντιγράφων ασφαλείας και την δημιουργία/ανάγνωση αρχείων ISO. Η εφαρμογή είναι απλή, γρήγορη, με φιλικό περιβάλλον εργασίας και χωρίς περιττές καρτέλες και διαλόγους που συνήθως δυσκολεύουν του χρήστες.
Με την εκκίνηση του προγράμματος παρουσιάζεται μια καρτέλα με 7 επιλογές: Data CD, Data DVD, Audio Disc, Video Disc, Write image, Copy disk, Read disk και μια γραμμή εργαλείων η οποία, ωστόσο, μπορεί να προσαρμοστεί περαιτέρω πατώντας View=>Toolbars=>Costumise”.
Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος επιλέξτε costume installation και αποεπιλέξτε την επιλογή "smart suggestor" για να αποφύγετε την εγκατάσταση της πρόσθετης εφαρμογής.
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 2.87mb
Homepage: http://www.hansotools.comΚατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.