Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

MediaFire Express 0.11.0.3001


29.3.12 | ,
Το Mediafire Express είναι μια εύχρηστη δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει με ελάχιστα κλικ να διαχειριστείτε τα αρχεία σας στην ιστοσελίδα του Mediafire.com.
Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ανεβάστε αρχεία στο Mediafire απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας, με δυνατότητα drag n drop ή απλά με την χρήση δεξιού κλικ στα αρχεία σας και επιλέγοντας τον ανάλογο διάλογο.
Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε και να διαμοιράσετε τα Link τους χωρίς να χρειαστείτε την βοήθεια του browser σας, ενώ χρήσιμη μπορεί να σας φανεί και η δυνατότητα λήψης, αποθήκευσης, εκτύπωσης και άμεσης μεταφοράς εικόνων στο Mediafire από οποιοδήποτε σημείο της οθόνης σας.
Το Mediafire Express είναι ιδανικό για κάθε χρήστη που επιλέγει το Mediafire για να αποθηκεύσει ή να διαμοιράσει αρχεία...
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 17Mb
Homepage: http://www.mediafire.comΚατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.