Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

BufferZone Pro 4.01-71


11.4.12 | , ,

BufferZone Pro


Τό BufferZone Pro είναι μια σπουδαία δωρεάν εφαρμογή η οποία δημιουργεί ένα εικονικό περιβάλλον, όπου μπορείτε να κατεβάζετε, να τρέχετε και να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε αρχείο με απόλυτη ασφάλεια για το σύστημα σας.
κάθε νέο αρχείο που θα εισέρχεται στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο, η από εξωτερικές συσκευές θα λειτουργεί μέσα στην εικονική ζώνη μέχρι το πρόγραμμα να κρίνει αν το εκάστοτε αρχείο είναι ασφαλές για το σύστημα σας και να το "ελευθερώσει"
Με τους περιηγητές μέσα σε εικονικό περιβάλλον η πλοήγηση στο ίντερνετ θα είναι πιο ασφαλές από ποτέ, ο κίνδυνος για μόλυνση από ιούς και spywares θα ελαχιστοποιηθεί και οι τραπεζικές σας συναλλαγές θα γίνονται χωρίς το άγχος υποκλοπών...
Τα προγράμματα που εκτελούνται στο εικονικό περιβάλλον της εφαρμογής εμφανίζονται μέσα σε ένα κόκκινο λεπτό περιμετρικό πλαίσιο.Προγράμματα που εικονοποιούνται από προεπιλογή είναι οι messengers, οι web browsers, τα συνημμένα εκτελέσιμα αρχεία που υπάρχουν σε e-mail και εφαρμογές P2P ωστόσο μπορείτε να προσθέσετε ή και να αφαιρέσετε τις εφαρμογές που θέλετε κάνοντας δεξί κλικ πάνω τους και επιλέγοντας τον ανάλογο διάλογο.
Εκτός από την ατομική προστασία ενός αρχείου μπορείτε να προστατέψετε και φακέλους.Από προεπιλογή προστατεύεται ο φάκελος "Τα έγγραφα μου" τον οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε στην ενότητα "Confidential Files" ενώ στην ενότητα "Protect your Privacy" μπορείτε να εισάγετε την url ιστοσελίδων που θέλετε να προστατεύονται...
Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής θα σας ζητηθεί να προσθέσετε ένα username και το email σας για να την ενεργοποιήσετε.Άξιο αναφοράς είναι ότι μέχρι πρόσφατα η έκδοση Pro ήταν εμπορική (επί πληρωμή) και πλέον διατίθεται δωρεάν.
Τό BufferZone Pro δεν αποτελεί από μόνο του μονάδα προστασίας από ιούς και συνιστάται ως συμπλήρωμα του βασικού σας Anti-virus.
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 13.50Mb
Homepage: http://www.trustware.comΚατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.