Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

F-Secure Easy Clean 1.2


26.4.12 | ,
Το F-Secure Easy Clean είναι μία δωρεάν εφαρμογή η οποία σας επιτρέψει να αφαιρέσετε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά από το σύστημα σας, κακόβουλο λογισμικό όπως, ιούς, σκουλήκια, rootkit, δούρειους ίππους και άλλα κακόβουλα προγράμματα.
Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα πραγματοποιεί ένα γρήγορο έλεγχο για rootkit και στην συνέχεια προχωρά στον εντοπισμό και στον καθαρισμό των μολύνσεων.Η εφαρμογή δεν απαιτεί εγκατάσταση ενώ κατά την διάρκεια του καθαρισμού ίσως σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.
Το F-Secure Easy Clean δεν αποτελεί βασική μονάδα προστασίας για τον υπολογιστή σας και προτείνεται ως συμπλήρωμα του βασικού σας Anti-virus.Η σιγουριά της F-Secure και το πλήρες Ελληνικό περιβάλλον που διαθέτει η εφαρμογή αποτελούν από μόνα τους έναν πολύ καλό λόγο για να το δοκιμάσετε.
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 3.98Mb
Homepage: http://www.f-secure.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.