Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Shape Collage 2.5.3


18.5.12 | ,
Το Shape Collage είναι μια δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε κολάζ με τις φωτογραφίες σας σε διάφορα σχέδια που υπάρχουν ενσωματωμένα στο πρόγραμμα και όχι μόνο...
Η εφαρμογή είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και δεν θα δυσκολέψει καθόλου τους χρήστες της.Κάνετε εισαγωγή τις φωτογραφίες σας, επιλέγετε το σχέδιο που θέλετε να έχει το κολάζ σας και δημιουργείτε σε ελάχιστο χρόνο απίθανα κολάζ σε PNG format.
Η δωρεάν έκδοση του Shape Collage έχει κάποιους περιορισμούς όπως την εμφάνιση υδατογραφήματος στο τελικό σχέδιο, την μη χειροκίνητη μετακίνηση των εικόνων που αποτελούν το κολάζ και την δυνατότητα αποθήκευσης ως Photoshop PSD για περαιτέρω επεξεργασία με το Adobe Photoshop.
Αυτοί οι περιορισμοί μπορούν να αφαιρεθούν αποκτώντας την έκδοση Pro του προγράμματος έναντι $40.Στην επίσημη σελίδα του προγράμματος μπορείτε επίσης να βρείτε εκδόσεις για Linux, Mac, Java & Iphone.
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 1003Kb
Homepage: http://www.shapecollage.comΚατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.