Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Dexpot 1.5.17


6.6.12 | ,
Το πρόβλημα συμφόρησης από συντομεύσεις και αρχεία στην επιφάνεια εργασίας απασχολεί πολλούς χρήστες.Μπορεί κάποιες λύσεις τύπου "Object dock" να συμμαζεύουν σε κάποιο βαθμό το πρόβλημα άλλα για κάποιους δεν είναι και η καλύτερη λύση κυρίως αν εγκαθιστούν ή διαγράφουν συχνά προγράμματα και διάφορα άλλα αρχεία στον υπολογιστή τους.
To Dexpot ίσως είναι η ιδανική λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα...Η εφαρμογή μπορεί να δημιουργήσει μέχρι 20 πρόσθετες επιφάνειας εργασίας οργανώνοντας έτσι τα αρχεία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστή επιφάνεια εργασίας για κάθε κατηγορία αρχείων (πχ για βίντεο, μουσική, παιχνίδια, συντομεύσεις κτλ) με δυνατότητα χρήσης διαφορετικών εικονιδίων ταπετσαριών και εύκολη εναλλαγή σε κάθε μία από αυτές.
Το Dexpot διατίθεται επίσημα και σε Portable έκδοση.Η τελευταία του έκδοση είναι η 1.5 ενώ από την επίσημη σελίδα διατίθεται και η έκδοση 1.6 σε beta στάδιο!
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 3.90Mb
Homepage: http://dexpot.de


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.