Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Google Chrome Backup 1.8.0.141


10.6.12 | ,
Το Google Chrome Backup είναι ένα μικρό εργαλείο με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε, αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά των ρυθμίσεων του προφίλ σας στον Google Chrome.
Το προφίλ περιέχει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως το ιστορικό, σελιδοδείκτες, κωδικούς κτλ. ενώ η όλη διαδικασία γίνονται γρήγορα και με ελάχιστα κλικ.
Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος, είναι εύκολο τόσο σε αρχάριους όσο και σε πιο έμπειρους χρήστες, ενώ κάθε φορά που θα τρέχετε την εφαρμογή θα σας ειδοποιεί αν μια νεότερη έκδοση του Google Chrome browser είναι διαθέσιμη.
Με τo Google Chrome Backup μπορείτε να δημιουργήσετε πληθώρα από από προφίλ και να χρησιμοποιείτε αυτό που σας εξυπηρετεί κατά περίσταση.Η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν, ωστόσο με μια συμβολική δωρεά (3.50€)μπορείτε να αποκτήσετε κάποιες έξτρα δυνατότητες όπως την εξαγωγή σε HTML και CSV, το Κλείδωμα & ξεκλείδωμα του Google Chrome προφίλ με κωδικό πρόσβασης κ.α.
Τέλος αν είστε λάτρης των φορητών εφαρμογών μπορείτε να το κατεβάσετε και σε Portable έκδοση από την επίσημη σελίδα του.
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 1.09Mb
Homepage: http://www.parhelia-tools.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.