Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Hibernate Switch 1.0


2.6.12 | ,
Με το Hibernate Switch μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αδρανοποίησης των Windows. Οι δύο βασικές περιπτώσεις που καλύπτει το Hibernate Switch είναι:

  • Μη διαθέσιμη επιλογή αδρανοποίησης από το μενού Έναρξη. Αυτό μπορεί να συμβεί αν κατά την εκκαθάριση δίσκου των Windows επιλέξετε εσκεμμένα ή κατά λάθος την επιλογή”Καθαρισμός αρχείων αδρανοποίησης”.

  • Αν δε χρησιμοποιείτε ποτέ τη λειτουργία της αδρανοποίησης και ειδικότερα αν δεν έχετε αρκετό διαθέσιμο χώρο στο σκληρό σας δίσκο. Με την επιλογή Off απενεργοποιείτε την αδρανοποίηση και αποδεσμεύονται αυτόματα μερικά GB, ανάλογα με τη RAM που διαθέτετε, διότι τα αρχεία της αδρανοποίησης είναι περισσότερο από το 50% του μεγέθους της RAM.
Μπορείτε να απενεργοποιείτε την αδρανοποίηση όποτε χρειάζεστε περισσότερο χώρο στο σκληρό σας δίσκο και να την ενεργοποιείτε όταν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε, απλά με ένα κλικ.
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 21,89Kb
Homepage: http://www.vag-lab.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.