Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Mirror Creator v2.1


30.6.12 | , ,
To Mirrorcreator είναι ο ευκολότερος τρόπος να ανεβάσετε και να διανέμετε τα αρχεία σας σε πολλούς filehost ταυτόχρονα.
Αυτή την στιγμή η υπηρεσία υποστηρίζει αποστολή σε πάνω από 30 σελίδες φιλοξενίας αρχείων συμπεριλαμβανομένων των Netload, Filepost, Hotfile, Freakshare, Megashare, Qeenshare και άλλων δημοφιλών filehost.
Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία ως 300mb έκαστο με δυνατότητα προσθήκης password καθώς και προσθήκη αυτών σε Filehost λογαριασμούς που τυχών διαθέτετε.Στους Filehosts UploadedTo, Hotfile, FilePost και Turbobit απαιτείται να δημιουργήσετε λογαριασμούς (Δωρεάν) για να μπορέσουν να δημιουργηθούν αντίγραφα...
Αν δεν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε τον Mirrorcreator desktop manager μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μέσο της ιστοσελίδας του προγράμματος.
Η διαδικασία του upload είναι σχετικά απλή.Αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα, επιλέξτε από την καρτέλα "Settings" τους filehost που θέλετε να δημιουργηθούν αντίγραφα, προσθέστε τα αρχεία που θέλετε να ανεβάσετε και πατήστε την επιλογή "Start upload"
Μπορείτε αν επιλέξετε ως και 10 Filehost για δημιουργία αντιγράφων.
Αφού τελειώσει το ανέβασμα θα σας δοθεί ένας κεντρικός σύνδεσμος ο οποίος θα σας οδηγήσει στα download links που δημιουργήθηκαν σε κάθε Filehost. (Δείτε παρακάτω screenshot & video-οδηγό)


Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 746kb
Homepage: http://www.mirrorcreator.com/


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.