Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

GameSave Manager 3.0 (Build 115)


7.7.12 | ,

GameSave Manager 3.0


Tο GameSave Manager είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τα GameSaves σας, να τα επαναφέρετε, ακόμα και να τα μεταφέρετε σε άλλους υπολογιστές.
Η εφαρμογή δρα σαρώνοντας το σύστημα σας και παρουσιάζοντας μια λίστα από τα υποστηριζόμενα παιχνίδια που βρέθηκαν.Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ποια από αυτά θα κάνει backup.Αυτήν την στιγμή υποστηρίζονται πάνω από 800 τίτλους παιχνιδιών ωστόσο αν το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει δεν υποστηρίζεται, μπορείτε να το προσθέσετε εσείς υποδεικνύοντας στο πρόγραμμα τον φάκελο που βρίσκονται αποθηκευμένα τα gamesave του...
Tο GameSave Manager δεν απαιτεί εγκατάσταση για να το χρησιμοποιήσετε ωστόσο αν το επιθυμείτε μπορείτε να το κάνετε εγκατάσταση "τικάροντας" το ανάλογο πεδίο κατά τον οδηγό εκκίνησης.

Συμβατό με: Windows XP/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 6.80Mb
Homepage: http://www.gamesave-manager.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.