Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Free Video to GIF Converter 2.0


29.8.12 | ,
Το Free Video to GIF Converter είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να μετατρέψετε μέσα από αρχεία βίντεο, κινούμενες εικόνες μορφής gif.Η εφαρμογή υποστηρίζει όλες σχεδόν τις δημοφιλείς μορφές βίντεο συμπεριλαμβανομένων AVI, WMV, MPEG, MOV, FLV, MP4, 3GP, VOB, κ.λπ.
Εάν το αρχείο βίντεο που θα χρησιμοποιήσετε είναι μεγάλο, μπορείτε να επιλέξετε το τμήμα που χρειάζεστε για την μετατροπή σε εικόνα gif. Μπορείτε, επίσης, να ορίσετε το πλάτος και ύψος της κινούμενης εικόνας που θα εξάγετε και να αλλάξετε την ταχύτητα της.
Αξιοσημείωτη επίσης είναι και η δυνατότητα κατάργησης των ανεπιθύμητων καρέ ώστε να πάρετε το ακριβές αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
Η χρήση του είναι απλή.Στην πρώτη καρτέλα εισάγετε το αρχείο βίντεο, επιλέγετε την διάρκεια και το μέγεθος της εικόνας που θα εξάγετε, ενώ στην δεύτερη επιλέγετε την ποιότητα, τα καρέ που τυχών θέλετε να αφαιρέσετε και την ταχύτητα της εικόνας (Play speed).
Το Free Video to GIF Converter είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για την δημιουργία avatar, wallpaper-screensaver για κινητό σας τηλέφωνο κτλ και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από παρόμοια εμπορικά προγράμματα.
Συμβατό με: Windows 98/2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 8.24Mb
Homepage: http://www.video-gif-converter.comΚατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.