Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Hamster free Burning Studio 1.0.9.9


6.8.12 | ,
Το Hamster free Burning Studio είναι μια δωρεάν εφαρμογή εγγραφής οπτικών µέσων.Η σχεδίαση του λογισμικού και όλων των στοιχείων του έχουν στόχο την απλούστευση της διαδικασίας εγγραφής βίντεο, μουσικής ή οποιωνδήποτε άλλων δεδομένων σε CD, DVD ή BlueRay χωρίς περιττές ρυθμίσεις και κόπο.
Το πρόγραμμα αναγνωρίζει αυτόματα τον τύπο του δίσκου που έχει τοποθετηθεί στο drive, τη χωρητικότητά του καθώς και την πιθανή ταχύτητα εγγραφής στο δίσκο.Χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να εμφανίσει το ποσοστό πλήρωσης των αρχείων στο δίσκο και τη πιθανότητα της διαγραφής του δίσκου για την πλήρη επανεγγραφή του.
Το Hamster Free Burning Studio εκτελεί τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες με δίσκους laser: εγγραφή δεδομένων, αντιγραφή δεδομένων ασφαλείας, δημιουργία δίσκων μουσικής, κλωνοποίηση δίσκων DVD, CD ή BluRay, ενώ μεταξύ άλλων διαθέτει και Ελληνικό περιβάλλον εργασίας...
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 411Kb (Online installer)
Homepage: http://www.hamstersoft.comΚατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.