Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

IsMyLcdOK 2.02


11.12.12 | ,
Το IsMyLcdOK είναι η πιο απλή και αποτελεσματική λύση για να ελέγξετε την LCD οθόνη σας για νεκρά ή κολλημένα Pixels.Με την χρήση του IsMyLcdOK η οθόνη σας γεμίζει με χρώμα της επιλογής σας και έτσι εντοπίζετε εύκολα κάθε προβληματικό pixel.
Πρόκειται για μια πολύ μικρή Portable εφαρμογή (δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί στο σύστημα σας) η οποία μπορεί να εκτελεστεί εύκολα από οποιονδήποτε χρήστη.Τρέξτε το αρχείο IsMyLcdOK.exe και θα εμφανιστεί ένας αναλυτικός πίνακας με τα τεστ και τις επιλογές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε.Το μόνο που σας μένει είναι να επιλέξετε από το πληκτρολόγιο σας το ανάλογο σύμβολο για κάθε τεστ ή να πατήσετε "esc" για να εγκαταλείψετε την εφαρμογή.Το IsMyLcdOK διατίθεται και σε έκδοση για 64bit συστήματα.
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7/8.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 22Kb
Homepage: http://softwareok.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.