Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Webnode.gr


15.6.13 | ,
Η Webnode είναι ένα δωρεάν εργαλείο που σας επιτρέπει την εύκολη και ταχύτατη δημιουργία δωρεάν ιστοσελίδων στο δικό σας domain!
Με τη Webnode, η δημιουργία ιστοσελίδας γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική από ποτέ! Δε χρειάζεστε καθόλου τεχνικές δεξιότητες για να δημιουργήσετε μόνοι σας ένα δωρεάν site επαγγελματικών προδιαγραφών (προσωπικό, επιχειρηματικό ή e-shop) μέσα σε 5 μόνο λεπτά. Κατά τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα εκατοντάδες σύγχρονα και ειδικά σχεδιασμένα templates μας, ώστε να διαμορφώσετε τη δωρεάν ιστοσελίδα σας ανάλογα με τις ανάγκες σας!
Επίσης, μπορείτε να κάνετε χρήση του δικού σας domain name εάν ήδη διαθέτετε ένα καταχωρημένο.Η Webnode σας παρέχει δωρεάν φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, καθώς και απόλυτη ελευθερία στη διαχείριση του περιεχομένου της. Όσο για το δωρεάν website σας, μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέσετε στατιστικά στοιχεία, blog, forum, δημοσκοπήσεις, φωτογραφικά άλμπουμ, καταλόγους προϊόντων, πλήρη αναζήτηση κειμένου και RSS. Η δυνατότητα προσθήκης όσων widgets και gadgets θέλετε είναι εξίσου απλή!
Οι δημιουργικές δυνατότητες που θα έχετε με τη Webnode είναι απεριόριστες και η δωρεάν ιστοσελίδα σας θα είναι ενεργή για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Το μόνο που σας ευχόμαστε είναι να χαρείτε την τεχνολογία μας και να μείνετε το ίδιο ικανοποιημένοι με τους υπόλοιπους 7.500.000 χρήστες μας.
Δημιουργήστε τώρα κιόλας τη νέα σας ιστοσελίδα δωρεάν!

http://www.webnode.gr/


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


3 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Ανώνυμος είπε...

τα σπαει το προγραμματακι =)

Ανώνυμος είπε...

μαγκακο το έχεις δοκιμάσει?

magakos είπε...

Που να βρεθεί χρόνος...
Αρκετές σελίδες έχω φτιάξει....Δεν θέλω άλλες [im]http://www.yourshoutbox.com/shoutbox/img/smileys/tongue.png[/im]

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.